Akik használják

technológiai partnereink megoldásait itthon, valamint világszerte és élvezik a hatékonyság, kiszámíthatóság és átláthatóság előnyeit nap, mint nap.

Rólunk mondták

Telia

A Qmatic megoldásai stresszmentes környezetet nyújtanak, amely segíti a személyzetet abban, hogy munkájukban struktúrát tartsanak fenn, és útmutatást adnak az ügyfeleknek az üzletbe lépéskor. Most az ügyfelek körbenézhetnek az üzletben anélkül, hogy éreznék a sorban állás nyomását, vagy biztosra mehetnek hogy az eladó látta őket belépni.

SCNF

Most jobban ismerjük ügyfeleink vásárláshoz vezető útját és azokat az információkat, amelyekre szervezetünk fejlesztéséhez szükségünk van, hogy valós időben és hosszú távon megfeleljenek az ügyfelek igényeinek.

NHS

Az NHS egyre inkább adatközpontú szervezet, és a Qmatic megoldás megadja azokat az adatokat, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy a szükséges változtatásokat elvégezhessük a személyzet szintjén és folyamataiban, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a lehető legjobb betegélményt nyújthassuk. A betegektől és családtagjaiktól kapott visszajelzések rendkívül pozitívak voltak, és a Qmatic további szolgáltatásainak integrálására törekszünk a betegélmény további javítása érdekében.

Apoteket

A legelőnyösebb a Qmatic megoldásaiban, hogy visszajelzéseket kaphatunk arról, hogy a napi tevékenységünk színvonalas-e vagy sem.

IGYUNK EGY KÁVÉT!

Felkeltettük érdeklődését?

Ne habozzon, mert versenytársai sem teszik! Találja meg velünk az üzleti céljaihoz leginkább illeszkedő megoldást.

HÍREK

Hírek, esettanulmányok

Mindent a felhasználói élményért.

Nemcsak az e-közigazgatási szolgáltatások digitalizálását emeli magasabb szintre a Nemzeti Digitális Állampolgárság Program, de sok esetben maga az ügyintézés folyamata és szemlélete is gyökeresen átalakul 2026-ig. Egyszerűsítés, felhasználói élmény, állampolgári…

Bővebben

KNAPP AG – Reflektorfényben az ipari innováció

Az intelligens megoldások megérdemlik, hogy megértsék és csodálják őket.  A médiatechnológia és a digitális tartalom menedzsment kombinálásával a KNAPP AG Graz-i bemutatóterme éppen ezt éri el: áthidalja az innováció és…

Bővebben

Partnereink

Érdekli mások hogyan csinálják?

Összegyűjtöttünk Önnek számos történetet, videót, tanulmányt, iparági bontásban, melyeket áttanulmányozva inspirálódhat, ötletet meríthet, hogyan teheti sikeresebbé megoldásaink bevezetésével cégét és munkatársait.

Miért ne sikerülne Önnek is?